Friday, February 21, 2014

Wedding Preparations.

Salam semua.



Okay,harap bila baca je tajuk atas tu nafsu dan adrenaline terus membuak buak laju tak sabar untuk ke perenggan seterusnya. haha.

But first of all,kita kena listkan dulu semua benda benda penting. Checklist kiranya. Takde laa nanti last minit baru perasan semua benda tak settle lagi. Haruuu.

Aku ni hape pun tak buat lagi. Sekarang ni gigih bukak google,instagram tiap tiap hari. Ye laa,asal terfikir je pasal something yang berkaitan hal kahwin,terus je google tau. Sebab semua aku nak DIY je. Jimat duit. Lagipun aku as babysitter je yang memang 24/7 duduk kat rumah,memang banyak masa terluang.

Sekarang ni pun macam macam idea dah menerjah. Kang lelama aku seteress laa ni. Hmm. Sebab satu apa pun tak tak start lagi. Borang kebenaran nikah pun dah hambik dari bulan 1,aku biar je. Sebab rasa macam lama lagi. Ni tau tau dah end of February. Hambik kau!

Menggelabah tak tentu pasal -_-"

Okeylaa,sekarang tengah bizi. Lainkali hupdate lagi. kbye!




No comments:

Post a Comment